Menu

's Heeren Loo

‘s Heeren Loo biedt ondersteuning aan mensen met een beperking. Thuis, of dichtbij huis. ‘s Heeren Loo staat voor goed leven voor clienten, en mooi werk voor professionals. ‘s Heeren Loo Boldershof biedt ondersteuning in de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Berg en Dal, Heumen en Mook.

’s Heeren Loo helpt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of andere beperking, van jong tot oud. In bijna heel Nederland. We helpen jou en jouw kind het beste antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Hierbij staat jouw kind centraal. Wie is jouw kind? Wat heeft hij of zij nodig? En wat wil jij, jouw kind en jouw gezin? Jouw kind maakt zoveel mogelijk zijn of haar eigen keuzes. Natuurlijk samen met jou. Wij helpen hierbij.

Zo werken we al meer dan 125 jaar aan de beste zorg. Met al onze kennis uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties.

Diagnose en behandeling

Heb je vragen over het gedrag, de communicatie of de gezondheid van jouw kind met een beperking? Onze specialisten helpen je graag verder met een kennismakingsgesprek, eventueel aanvullend onderzoek, advies en behandeling.

Hulp en ondersteuning in het gezin

Zorg je thuis voor een kind met een verstandelijke beperking en heb je behoefte aan ondersteuning? Dan denken we graag met je mee. Bij voorbeeld met praktische hulp of ondersteuning in de opvoeding. Buitenschoolse opvang of logeren zijn ook mogelijk.

Begeleid of beschermd wonen

Ben je op zoek naar een geschikte woonvorm voor je kind? Samen zoeken we naar de beste woning: zelfstandig met een paar uur hulp per week, in een trainingshuis of in een huis met 24-uursbegeleiding. Wonen in een gezinshuis is ook mogelijk. De woningen staan in een woonwijk, buitenaf of op een van onze woonzorgparken.

Leren, werken en dagbesteding

Wat wil jouw kind leren, wat vind je kind leuk om te doen? Van werken in een bedrijf met hulp van een jobcoach, tot actief bezig zijn, creatieve dagbesteding of snoezelen. Er is altijd een fijne daginvulling. Je kind ontwikkelt zich en leert nieuwe vaardigheden.

Vrije tijd

Sporten, hobbyclubs, andere mensen ontmoeten of gezellig logeren. Een divers aanbod van leuke en leerzame activiteiten voor ieder kind.

Meer weten?

Kijk op www.sheerenloo.nl

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.