Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

MeerVoormekaar

Wij beschouwen het als onze missie mensen in Wijchen actief te maken en te houden, zodat Wijchen een fijne gemeente blijft om in te wonen en te werken. Wij willen dat iedereen mee kan doen aan de samenleving en daar waar hindernissen zijn, zullen wij helpen die te verkleinen of zelfs te overwinnen. Het gaat daarbij om zelfredzaamheid en het kunnen en willen nemen van eigen verantwoordelijkheid.


Wij leveren als een professionele onderneming een bijdrage aan de sociale infrastructuur van Wijchen. Wij doen dat door een evenwichtig pakket aan welzijnsactiviteiten en diensten aan te bieden en door als een regisseur alle spelers (partners, vrijwilligers, bewoners) te helpen hun rol goed in te vullen. De regisseur faciliteert, zorgt voor de voorwaarden, houdt het totaaloverzicht en blijft zelf dikwijls op de achtergrond.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.