Menu

MeerVoormekaar

MeerVoormekaar, dé welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Wijchen en Druten.

MeerVoormekaar is bij uitstek een samenwerkingsorganisatie.

De professionals van MeerVoormekaar zetten zich samen met vrijwilligers, bewoners en partnerorganisaties in voor een lokale samenleving waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen en op een prettige manier kunnen leven. We willen dat iedereen kan (blijven) deelnemen aan een samenleving die steeds complexer wordt en steeds meer vraagt van de zelfredzaamheid van mensen. Wij zijn er juist ook wanneer mensen even een steuntje in de rug kunnen gebruiken, als welzijn en zorg hand in hand gaan.

Wij beschouwen het als onze missie mensen in Wijchen actief te maken en te houden, zodat Wijchen een fijne gemeente blijft om in te wonen en te werken. Wij willen dat iedereen mee kan doen aan de samenleving en daar waar hindernissen zijn, zullen wij helpen die te verkleinen of zelfs te overwinnen. Het gaat daarbij om zelfredzaamheid en het kunnen en willen nemen van eigen verantwoordelijkheid.


Wij leveren als een professionele onderneming een bijdrage aan de sociale infrastructuur van Wijchen. Wij doen dat door een evenwichtig pakket aan welzijnsactiviteiten en diensten aan te bieden en door als een regisseur alle spelers (partners, vrijwilligers, bewoners) te helpen hun rol goed in te vullen. De regisseur faciliteert, zorgt voor de voorwaarden, houdt het totaaloverzicht en blijft zelf dikwijls op de achtergrond.

 

Laatste berichten