Menu

LerenderWijs Wijchen

Praktijk voor bijles, huiswerk- en studiebegeleiding en Remedial Teaching voor Wijchen en omgeving.

Heeft uw kind veel moeite met verhaaltjessommen of juist met begrijpend lezen?
Zijn er in de eerste proefwerkweek al veel onvoldoendes gehaald?
Heeft u het gevoel dat uw zoon of dochter betere resultaten kan halen, maar het komt er niet uit?

Denk dan aan begeleiding van LerenderWijs Wijchen.
Voor alle leerlingen van de basisschool en het voorgezet onderwijs.
Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intakegesprek.
Voor meer informatie www.lerenderwijswijchen.nl of info@lerenderwijswijchen.nl

LerenderWijs Wijchen geeft bijles, huiswerk- en studiebegeleiding en Remedial Teaching aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. De werkwijze van LerenderWijs levert vooruitgang op, door extra aandacht, goede uitleg, gericht oefenen en herhalen. 

Tijdens hun schoolperiode hebben leerlingen soms kortere of langere tijd ondersteuning nodig bij het leren. De ene keer heeft dat te maken met het ontwikkelen en opbouwen van zelfvertrouwen en een andere keer gaat het over het verbeteren van reken- of taalvaardigheden. Een belangrijke voorwaarde voor leren is: vertrouwen in jezelf hebben en ervaren dat het lukt.

Ouders maken regelmatig de opmerking: ‘’Ik heb het gevoel dat mijn zoon of dochter beter kan, maar het komt er niet uit’’. Het huidige onderwijs is niet altijd passend voor elke leerling. 

Vaak bent u als ouder al langere tijd op zoek naar een oplossing voor uw zoon of dochter, voordat u begeleiding zoekt. Uw kind zelf begeleiden levert vaak (veel) spanning op, waardoor het leren en helpen eigenlijk niet goed lukt. LerenderWijs Wijchen biedt professionele begeleiding in een rustige omgeving, afgestemd op de leervraag van uw kind.

Herkent u zich in bovenstaande situaties? Lees dan verder wat LerenderWijs Wijchen voor u kan betekenen op www.lerenderwijswijchen.nl

 

Laatste berichten