Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Voor wie we er zijn
We zijn er voor (jong) volwassenen met een verslaving en complexe problemen op het gebied van wonen en leven. Mensen die vaak te maken hebben met een instabiele woon- en werksituatie en een beperkt sociaal systeem.

Onze visie
IrisZorg werkt vanuit de herstelondersteunende zorg. Herstellen is een persoonlijk en uniek proces. Het betekent leren leven met een (verleden van) verslaving, maatschappelijke kwetsbaarheid en/of een ontwrichtende diagnose of ervaring. De herstelondersteunende zorg is gericht op persoonlijk en maatschappelijk herstel. Het gaat om het opbouwen of hervinden van de eigen identiteit en het heroveren van regie en grip op het eigen bestaan.

Wat we bieden
We ondersteunen onze cliƫnten op alle leefgebieden met integrale zorg. We bieden trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren. We zetten onze expertise ook in voor (terugval) preventie.
Contact
Mr B.M. Teldersstraat 4, Arnhem
6842CT
088-606 1600

Berichten

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.