Menu

Beweegnaarjezelf

Heb jij ook wel eens zin om een pas op de plaats te maken in de hectiek van alle dagen? Ik organiseer ik op verschillende locaties in Wijchen en omstreken thema-groeps-wandelingen.

Een wandeling waarin je aandacht kunt besteden aan je eigen behoefte, verlangen, ideeën en noodzakelijkheid als voeding voor je lichaam en ziel, voeding voor jezelf. Even rust ervaren.

Ook organiseer ik individuele wandelingen voor jou die ongemak ervaart, onrustig is, worstelt met iets, zoekt naar een andere blik, inzicht of nieuwe invalshoek.

Ik ben Angelique Wibier. En coach jou wandelend in de natuur, naar wie jij bent, naar jouw mogelijkheden en verlangen, binnen jouw grenzen. Zodat jij kunt bewegen in de richting die goed is voor jou, die jou voedt, in het vertrouwen dat dit ook goed is voor je omgeving met alles wat jij daarbij wenst.

Bij wandelcoaching zijn de natuur en de omgeving spiegel en inspiratiebron. De natuur helpt jou natuurlijk te bewegen tot jou, zonder oordeel, zonder te weten waar je vandaan komt, waar je naartoe gaat, jij mag zijn.

Onder agenda op mijn website vind je mijn huidige planning.


 

Laatste berichten