Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Annemiek Nass

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij de gemeente Wijchen. Per 1 mei 2018 heb ik de functie van wijkcontactadviseur van de gemeente Wijchen overgenomen van Margreet Aldeweireldt.

Over Annemiek

Buurt pluspunten

De gemeente Wijchen met haar kerkdorpen is zo mooi en gemoedelijk. Laten we de buurt samen mooi, gezellig en veilig houden, dat vergroot de leefbaarheid. De kwaliteit van leven bepalen we voor een groot deel samen.

Werk

De gemeente wil een optimale dienstverlening in het contact met haar inwoners en met de leefbaarheidsgroepen. Hiervoor is de wijkcontactadviseur. De wijkcontactadviseur is vooral een verbindende schakel tussen de gemeente, de wijk- en buurtverenigingen en de leefbaarheidsgroepen. Maar de wijkcontactadviseur kan ook u op weg helpen met vragen, of idee├źn over de leefbaarheid in uw wijk, buurt of dorp. In de functie van wijkcontactadviseur voor gemeente Wijchen en Druten sta ik voor u klaars. Mijn naam is Annemiek Nass en ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 024-751 7150 en per mail a.nass@drutenwijchen.nl. Tot ziens.

Vrije tijd

Dan ben ik thuis heerlijk actief bezig mijn gezin op ons Biologisch melkveebedrijf.

Meer informatie

Via deze site ontmoet ik graag inwoners van Wijchen die een vraag of idee hebben om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren. Volg me op twitter . Zoek op twitter wijkcontactadviseur Wijchen/Druten of @Annemiek_Nass