Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Nadat ik in 2015 in Son en Breugel de Trikebikedag had gereden,stond mijn besluit vast. Dit wil ik ook bij ons in Wijchen gaan organiseren.
Luchtopnames van BuitenOverleg; de meest bijzondere buitenvergaderlocatie voor Wijchen en omstreken. Gefilmd in september 2015 m.b.v. een drone Adembenemend!!
De weerbeelden die we dagelijks zien bij het NPO journaal laten vaak mooie luchten zien. Luchten hebben mensen altijd geinspireerd. Voor veel Hollandse meesters waren dreigende wolken beeldbepalende elementen in hun schilderijen. BuitenOverleg heeft een compilatie gemaakt van bijzondere luchten genomen aan het Wijchens Ven. Het buiten vergaderen en het daarbij genieten van de mooie luchten is in elk seizoen weer bijzonder. Lean back and enjoy
Heeft u zich wel eens voorgesteld hoe het is om buiten te vergaderen? Uw team, projectgroep of ondernemingsraad is van harte welkom aan het Wijchens Ven. Of heeft u een andere plek in gedachten voor uw buitenvergadering. Dan is het mobiele kantoor mogelijk iets voor u. Wij onderzoeken graag met u wat er mogelijk is. Buiten vergaderen geeft net iets meer lucht
Het geluk in mijn hand. Wijchen heeft een eigen lied! Een lied dat iedereen kan meezingen, waarmee avondjes in de kroeg besloten zullen worden, dat op het repertoire van zowel dweilorkesten als fanfares zal staat. Dat door koren wordt gezongen en dat iedereen straks zal herkennen en zal meezingen bij het horen van de eerste klanken. Er is niet voor niets gekozen voor de titel “Het geluk in mijn hand”, want Wijchen is een dorp waar we trots op kunnen zijn, een dorp met stadse allures, met een rijke historie en de plek waar eenieder zich welkom en thuis voelt! (bron www.wijchenslied.nl). Het lied is gezongen door Leon Klaus. Voor meer informatie over het Wijchens lied www.wijchenslied.nl
Ons project dat veel plezier gaf bij het opnemen. een lipdub met het door ons zelf ingezongen nummer Back it up van Caro Emerald.
Het kappen van alle bomen op het terrein van de Franciscusschool aan de Oosterweg en het terrein van de mr. van Thielhal aan de Renbaan en Meerdreef.
Het "Wijchense" concertorgel De Korsikaan op de paardenmarkt 2014 in de Kasteellaan.
De bomen die gekapt zullen worden op het terrein tussen Oosterweg, Renbaan en Meerdreef, voor de bouw van de 1e fase van de Oostflank.
Pagina's (2): 1 2 Volgende