WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Neel
8 augustus 2019

Workshop “Met thee weer fit” in de theetuin van de Holtsehoek

Op dinsdag 27 augustus bent u van harte welkom om zelf met verschillende kruiden een aantal gezonde theemixen samen te stellen.

U krijgt eerst een korte uitleg over de werking van de kruiden en het samenstellen van een geneeskrachtige thee. Daarna leert u hoe u voor verschillende kwaaltjes een eigen thee kunt maken om thuis als EHBO-remedie te gebruiken en altijd makkelijk bij de hand te hebben.

U wordt daarbij terzijde gestaan door een kruidendeskundige. Bij haar kunt u deze middag ook met uw vragen terecht.

Aan het begin van deze activiteit wordt u met thee/koffie en een lekkere Holtse koek ontvangen door Yvon van Haren, de gastvrouw van de Holtsehoek.   

Na de workshop geeft krijgt u een rondleiding door de tuin en ziet u wat de Holtsehoek daar te bieden heeft. In overleg met de familie Van Haren kunt u hier soms ook zelf vers fruit komen plukken. 

Deze locatie is erg geschikt om zo maar tijdens een fietstochtje of een wandeling even op het terras van de rust te komen genieten. Er zijn ook leuke routebeschrijvingen verkrijgbaar.

Wanneer: 27 augustus 14.30 – 16.30 uur

Deelname: € 8,50 inclusief 2 drankjes en kruiden

Maximaal 15 personen

Locatie: Houtsestraat 12  Balgoij

U kunt u zich tot 23 augustus voor deze activiteit aanmelden via onder vermelding van Workshop Theetuin 27 augustus


Thee mixen in de Holtsehoek.pdf

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.