Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Workshop: ‘Aan de slag met mijn iPad’ voor seniorenWorkshop: ‘Aan de slag met mijn iPad’


In 10 lessen leert Arie Riegman je stap voor stap omgaan met de iPad. Na afloop kun je internetten, weet je wat apps zijn en hoe je ze gebruikt en kun je met je iPad foto’s maken en verfraaien. De workshop is bedoeld voor senioren. Een groep bestaat uit maximaal zes personen zodat er voor iedere deelnemer voldoende tijd is. De lessen starten in februari op donderdagochtend of -middag bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44).


Kosten en materialen

De workshop (10 lessen) kost € 35,00. Daarnaast moet je zelf zorgen voor een iPad, een product van Apple, en het lesboek ‘iPad voor senioren met iOS 12 en hoger’, ISBN nummer 978 90 5905 455 4. Het lesboek is te verkrijgen via de boekhandel en internet. Bij elke les moet je je iPad en het boek bij je hebben. Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden.


Aanmelden of nieuwsgierig geworden?

Je kunt je aanmelden via e-mail of bij de beheerder, tel. 024 – 345 21 13. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de startdatum. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

Wil je meer informatie over de activiteiten van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, kijk dan eens op onze website.