Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Wijchens Lied bestaat één jaarAlweer één jaar Het Wijchens Lied! Wat zijn we hier trots op en wat ontzettend fijn om te zien en te horen dat op zoveel plaatsen in Wijchen, tijdens zoveel gelegenheden ons lied gespeeld, gedraaid, gezongen en meegezongen wordt!

Het geluk in mijn hand werd vorig jaar 30 juni 2015 gepresenteerd (aan de burgemeester en sponsoren) en 4 juli tijdens het jaarlijkse Gevelconcert ten gehore gebracht aan het grote publiek!

Een Wijchens Lied neerzetten is een grote stap, maar het lied gedragen krijgen binnen het Wijchense is een proces. Een proces waarbij we een beroep doen op het Wijchens hart van ons allen. Hoe trots kun je zijn om in Wijchen te wonen en te werken, te winkelen en te ontspannen, te sporten en te genieten van de horecagelegenheden waar we meer dan welkom zijn.

Terugkijkend op afgelopen jaar kunnen we veel mooie momenten noemen waar het Wijchens Lied uit volle borst meegezongen werd:

Tijdens de vierdaagse werd het lied niet alleen gespeeld door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht, maar ook op veel andere plaatsen in Wijchen door diverse dweilorkesten. De nieuwjaarsreceptie werd opgeluisterd door “Het geluk in mijn hand” gespeeld door het Kerkeveldorkest. Maar ook tijdens de naamsverandering in Zaal Verploegen en op de seniorenmiddag in Zaal Sterrebosch zong Leon Klaus het Wijchens Lied. Trots, als we het lied ook horen in de kantine van AWC, in het Witte Paard tijdens de kermis en de carnaval, bij café Anneke tijdens een kroegavond, in de skihut als DJ Ronnie draait of gezellig tijdens een feestje in de Villa als DJ Jos Wessels het lied inzet. De uitvoering van de Passie in het Mozaïek werd gestart met het geluk in mijn hand gezongen door popkoor Event, een koor wat ook nu weer tijdens de Wijchense vierdaagse dag het lied ten gehore zal brengen. Ons lied kan alleen maar gedragen worden als steeds meer Wijchenaren het in hun hart sluiten en we rekenen op uw Wijchense hart!

We zijn na een jaar ook trots op onze eigen website (www.wijchenslied.nl) waar niet alleen het lied, de karaoke versie en de tekst zijn te downloaden maar ook de bladmuziek en ringtone. De nieuwe DVD met de prachtige film van Wijchen en als u het lied wil meezingen met de tekst dan kan dat op de karaokeversie op de DVD (te koop via de website of bij VVV en Plantage boekhandel De Kleijn)!

Een uitdaging voor iedereen!

Deel op onze facebook pagina de momenten waarop u het lied hoort, of bijzondere uitvoeringen ervan.

Tot slot: een woord van dank voor u allen: “Het geluk in mijn hand” is dankzij uw steun ons Wijchens Lied geworden en we gaan ervan uit dat u samen met ons nog vele malen tijdens veel gelegenheden Het Wijchens Lied mee gaat spelen en zingen!

Graag tot ziens en tot horens tijdens het Gevelconcert 2 juli a.s.

Samen met u weten we zeker dat we het Wijchens Geluk in onze hand hebben!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.