WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Samen is leuker!Op dinsdag 30 oktober houdt ‘Samen is leuker!’ haar ontmoetingsavond in de foyer van ’t Mozaïek te Wijchen om 19:30 uur. Wil je meer weten over de activiteiten van ‘Samen is leuker!’ dan ben je van harte welkom om kennis te maken.

Samen is leuker is een laagdrempelig initiatief van enkele 55+-ers. Als 55 plussers (ietsje jonger mag ook) willen we samen leuke dingen doen. Hierbij kan je denken aan uitstapjes naar een tuincentrum of museum, filmbezoek, ontbijten en wandelen. Van alles is mogelijk. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden zodat het voor veel mensen mogelijk is om mee te doen. Het werkt zo: in de Whatsapp groep oppert een lid een activiteit. Deze persoon coordineerd dan ook deze activiteit. Iedereen kan en mag reageren en meedoen. Regelmatig vinden er, zoals dinsdagavond 30 oktober,  bijeenkomsten plaats om te brainstormen en elkaar te leren kennen.

Wil je meer informatie hebben dan kan je ook even contact opnemen met Anton de Boer van MeerVoormekaar ( of 06-39114136

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.