Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuws van The Power Run WijchenZaterdag 19 augustus trike rit Pluryn "Winckelsteegh" Nijmegen

23-01-2017

The Power Run gaat 19 augustus 2017 ook rijden op het terrein van Pluryn " De Winckelsteegh " in Nijmegen .

Op het terrein van De Winckelsteegh wonen kinderen en volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met meervoudige beperkingen. Zij kunnen bij De Winckelsteegh terecht voor een woonplek, maar ook voor werk, dagbesteding, behandeling en vrijetijdsactiviteiten. The Power Run gaat 70 tot 80 deelnemers een fijne dag bezorgen. Wij zoeken hiervoor 10 tot 15 trike rijders,lijkt het jou leuk om met dit evenement mee te doen,schrijf je dan in via het contact formulier.
 edit_nieuws
 
 

 

Fonds verstandelijk gehandicapten vergroot hun wereld

 

19-01-2017

 

De project aanvraag van Stichting The Power Run Wijchen is goedgekeurd Vandaag kregen we bericht van het Fonds:Hartelijk dank voor uw projectaanvraag, wij zijn blij u te kunnen meedelen dat het Fonds verstandelijk gehandicapten een bijdrage  beschikbaar stelt voor uw project enz enz. Stichting The Power Run is er heel blij mee.
 edit_nieuws
 
 

 

Jan Linders Homberg Wijchen adopteert The Power Run 

 

07-01-2017

 

De medewerkers van de supermarkt in de Homberg Wijchen hebben ‘The Power Run Wijchen’ gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2017. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar willen inzetten voor ons doel. Onder andere zal de opbrengst van twee actieperioden in 2017 geheel ten goede komen aan ‘The Power Run Wijchen’. De oprichter van het Jan Linders Fonds had een lijfspreuk,"Houd van de mensen,dan houden de mensen van jou". Wij van The Power Run voegen daar dankzij deze donatie op ieders gezicht nog eens een extra glimlach toe.
 edit_nieuws
 
 

 

Rabobank sponsort The Power Run

 

21-12-2016

 

Het heeft even geduurd,maar we hebben een overeenkomst afgesloten met de Rabobank Nijmegen.Ze vinden ons doel een heel goed initiatief,en hebben besloten ons een incasso contract aan te bieden, inmiddels is er getekend, en zijn de eerste 50 incasso`s al afgeschreven.Allemaal hartelijk dank voor u steun aan The Power Run.
 edit_nieuws
 
 

 

Tekenen voor het goed doel!

 

17-12-2016

 

Op 11 november hebben alle brugklasleerlingen van de Maaswaal College Wijchen een tekening gemaakt, geïnspireerd op een bekende kunstenaar. Van deze tekening zijn tekenblokken en / of notitieblokken gemaakt. Deze blokken zijn verkocht voor 4 euro per stuk. Vandaag kunnen we trots de opbrengst bekend maken: er is voor €3072 verkocht! Ze mochten zelf uit drie Goede Doelen kiezen waar het geld naar toe zou gaan. Voor The Power Run, de stichting die mensen met een beperking een onvergetelijke dag bezorgen dmv een geweldige rit op een trike of in een zijspan, werd 628 euro opgehaald.The Power Run bedankt de topverkopers uit 1VH1 en het Maaswaal College Wijchen
 edit_nieuws
 
 

 

The Power Run heeft de ANBI status

 

13-12-2016

 

Het is nu officieel The Power Run heeft de ANBI status(RSIN856798113). ANBI’s komen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een vrijstelling van erf- en schenkbelasting. En bovendien zijn giften aan ANBI’s aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. De ANBI-status maakt Stichting The Power Run dus ook aantrekkelijk(ker)voor donateurs om aan ons te doneren!
 edit_nieuws
 
 

 

The Power Run doet meer:

 

03-11-2016

 

Vandaag een gesprek gehad samen met Yvon Collet activiteitenbegeleidster van Pluryn , vestiging De Winckelsteegh in Nijmegen Op het terrein wonen 170 kinderen en volwassenen met een ernstig verstandelijke beperking, vaak in combinatie met ernstig meervoudige beperkingen . Van deze groep zullen 70 tot 80 mensen gaan deelnemen aan The Power Run die wij in 2017 daar gaan rijden. Gereden word alleen met Trike`s op eigen terrein, mensen die bekend zijn met de Trikebikedag in Son en Breugel weten hoe mooi zo`n evenement kan zijn. Het word gehouden eind augustus op een zaterdag. Inschrijven kan nu al. Meer nieuws volgt.
 edit_nieuws
 
 

 

Stichting heeft nu ook een rekening!

 

27-10-2016

 

Draagt u The Power Run Wijchen een warm hart toe en wilt u ons ook sponsoren met geld of benodigdheden? Dat stellen we uiteraard zeer op prijs! Neemt u hiervoor contact op met Frans van den Berg, telefoon 06 30 75 51 50. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen via het contactformulier. Voor uw sponsorbijdrage en eventuele giften is een speciaal rekeningnummer geopend: NL72 INGB 0007 5772 37
 edit_nieuws
 
 

 

Meer Passie Meer POWER 

 

27-10-2016

 

Het oprichten van een stichting gebeurt meestal door een bepaalde passie van iemand Bestuurders van een stichting zijn niet in loondienst maar ze doen alles vrijwillig. Er moet dus een passie aanwezig zijn in het bestuur van de stichting.Blij zijn wij dan ook met een aanmelding van vrijwilligster,Carolien Scholte zei heeft deze passie, en zal ons gaan versterken. Ze zal gaan functioneren als vicevoorzitter in het bestuur van de Stichting,ze heeft een schat aan ervaring op het gebied van organiseren en catering. Kortom een grote aanwinst voor ons.We zijn er erg blij mee en verwelkomen haar.
 edit_nieuws
 
 

 

19-10-2016

 

Wat doet The Power Run nog meer voor gehandicapten. Vanaf heden is het ook mogelijk je in te schrijven voor individuele ritten. Dit houd in dat deelnemer,met ouder/verzorger thuis opgehaald worden met de Power trike, en we een mooie rit gaan rijden,en onder weg word je verwent met wat lekkers en kunnen er foto`s gemaakt worden.Hou de nieuws pagina in de gaten voor nog meer nieuws.
 edit_nieuws
 
 

 

15-10-2016

 

Geef The Power de Tien The Power Run dagen worden kosteloos georganiseerd voor de deelnemers en hun ouders. Om dit te kunnen realiseren is er natuurlijk wel geld nodig. Er komen veel kosten bij kijken voor bv inschrijvingen KvK,verzekeringen,vergunningen,bankieren,drukwerk verkeersregelaars en natuurlijk de directe kosten van de catering van de run zelf. Staat u volledig achter The Power Run? Geef The Power dan de tien. Vul een flyer in, en sponsor The Power Run jaarlijks met een tientje. uiteraard is iedere vorm van sponsoring welkom. Stuur even een mailtje en ik zorg dat er een flyer bij u komt. Ook als u of je kinderen voor ons willen flyeren,mail gerust.
 edit_nieuws
 
 

 

Stichting The Power Run een feit!

 

14-10-2016

 

Voorbereiding toertocht voor mensen met een beperking kan van start gaan
 Stichting The Power Run een feit
 Het bestuur heeft de stichting notarieel laten vastleggen door de Wijchense notaris P. van Beek en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 The Power Run organiseert volgend jaar op zaterdag 1 juli vanuit Wijchen voor de eerste keer een trike/zijspan toertocht door het Gelders Landschap, speciaal voor mensen met een beperking.
 Die beperking kan verschillend van aard zijn: van slechtziend tot doof en van verstandelijk tot lichamelijk beperkt.
 Om de tocht in goede banen te kunnen leiden is de stichting op zoek naar vrijwilligers.
 Zij kunnen zich melden via de website www.ThePowerRun.nl.
 Er kan ook contact worden opgenomen via
 Grote man achter de organisatie van The Power Run is Frans van den Berg uit Wijchen.
 edit_nieuws
 
 

 

Stichting op komst.

 

19-09-2016

 Goed nieuws. Er is een sponsor gevonden, Notaris P.van Beek uit Wijchen.
 Patrick van Beek gaat voor ons de stichting notarieel vastleggen, samen wordt er een stichtingsplan gemaakt.
 Tevens wordt de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 Alweer een grote stap voorwaarts.
 
 Daarom zijn we met spoed op zoek naar een secretaris.
 Zijn taken zijn de volgende:
 
 • Schrijft brieven en andere stukken van de stichting
 • Bewaart de ontvangen brieven en bewaart afschriften van verzonden brieven
 • Maakt verslagen of notulen van vergaderingen enz. enz.
 
 Lijkt dit iets voor jou, dan horen wij het graag..
 
 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.