WijWijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Museum Kasteel Wijchen tijdelijk naar KoetshuisKoetshuis Wijchen Koetshuis Wijchen Foto: Museum Kasteel Wijchen

 


Kasteel Wijchen gaat gerenoveerd worden. Museum Kasteel Wijchen verhuist daarom tijdelijk naar het Koetshuis naast het kasteel. Vanaf 12 september 2019 is daar de nieuwe tentoonstelling te zien. Tot 1 februari 2020, wanneer het kasteel op slot gaat om de renovatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren, blijft het museum ook nog actief in het kasteel.

Tot en met 8 september is het museum van woensdag t/m zondag te bezoeken op de tweede verdieping van Kasteel Wijchen. Vanaf 12 september is de nieuwe tentoonstelling Vrij! Wijchen herdenkt โ€™40-โ€™45 te zien in het Koetshuis. De vaste collectie en de tentoonstelling Emilia van Oranje Nassau. Kasteelvrouwe in Wijchen blijven nog te bezoeken tot 1 februari 2020, maar alleen tijdens weekend-openstellingen.

Museum Kasteel Wijchen kan tot 1 februari alle activiteiten inclusief kasteelrondleidingen blijven aanbieden. Kinderfeestjes en schoolbezoek blijven na 1 februari ook mogelijk, maar met een aangepast programma.

Kijk voor het actuele aanbod en tijden op www.museumwijchen.nl.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.