Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Meld je aan, burgerhulpverlener!Het gezamenlijke initiatief van de Gemeente Wijchen en EHBO-vereniging Wijchen tot het plaatsen van vele AED’s in de gemeente en het opleiden van vrijwilligers tot burgerhulpverlener, door hen een reanimatiecursus te laten volgen, is een groot succes gebleken. Door de inzet van de burgerhulpverleners hebben we levens kunnen redden in onze gemeente.

Mede door een gift van de Rabobank Rijk van Nijmegen en de medewerking van de Gemeente Wijchen kunnen wij onder zeer gunstige voorwaarden weer vele burgerhulpverleners opleiden. De overlevingskansen nemen enorm toe wanneer bij een hartstilstand burgerhulpverleners in de directe omgeving van het slachtoffer wonen en kunnen reageren op de oproep.

De EHBO-vereniging Wijchen doet een beroep op de vele personen in Wijchen, die reeds de reanimatie vaardigheden beheersen, zich aan te melden als burgerhulpverlener. Wij denken dan aan de personen met een BHV-opleiding en verpleegkundigen.

Zet je kennis en vaardigheden in en red mensenlevens.


Heb je nog vragen of wil je jezelf aanmelden? 

Of 0613107272

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.