Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Jaarlijkse Sport & Speldagp woensdag 12 juni organiseert social club Hand in Hand in samenwerking met de Hogeschool HAN een grote Sport & Speldag op het AVW terrein, De Wijchert 4 te Wijchen, deelname is gratis.

Iedereen is uitgenodigd om vanaf 12:00 uur deel te nemen aan de activiteiten, als individu of als groep.

Groepen kunnen zich i.v.m. de logistiek aanmelden via .

Bezoekers zijn natuurlijk ook nodig, om op ons gezellige terras te genieten van een gratis consumptie en vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden om de diverse sport & spel onderdelen te begeleiden.

Er is voor iedereen iets te doen, er is een springkasteel voor de jongsten en er zijn diverse prestatie sporten waarmee de deelnemers een certificaat en medaille zullen verdienen. Maar ook zijn er recreatieve spellen gewoon voor de pret.

Om de dag af te sluiten is er voor iedereen een gratis Shoarma buffet, dus kom genieten van een gratis dagje uit bij de 1e jaarlijkse Hand in Hand Sport & Speldag.

Kijk voor het gehele programma op www.handinhandwijchen.nl/sport-spel-dag 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.