Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Henk Massink opnieuw clubkampioen Het KasteelHenk Massink is evenals een jaar geleden clubkampioen geworden van de Wijchense schaakclub Het Kasteel. In de finalegroep van de interne competitie liet hij de clubgenoten  Stein van Tol, Twan Rutjes en Kaz Haans achter zich.


Het was deze keer zeker geen gemakkelijk bevochten titel. Nadat eerst een halve competitie was gespeeld eindigde hij op een gedeelde eerste plaats met het jeugdige 16- jarige talent Stein van Tol ( ook zichtbaar op de foto). De daardoor noodzakelijke beslissingsmatch bood Stein zeker kansen op de titel. Maar uiteindelijk gaf de routine van Massink toch de doorslag.


Winnaar van het rapidkampioenschap werd dit seizoen Jim Reed, en de snelschaaktitel was voor Maarten Rossen.


Ter gelegenheid van het 80- jarig jubileum van Het Kasteel werd de afgelopen weken bovendien gestreden om het Open Kampioenschap van Wijchen. Deze prijs werd op een bijzondere wijze gewonnen door Wijchenaar Caspar Hermeling. Hij wist alle 10 partijen op overtuigende wijze te winnen.   

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.