Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Gouden Dans, U in het theaterUniek project voor ouderen  in gemeente Wijchen 

Heeft u passie voor dansen? Zou u graag eens samen met andere ouderen op het podium van Theater ’t Mozaïek willen schitteren? Theater ’t Mozaïek en MeerVoorMekaar presenteren ‘Gouden Dans’. Gouden Dans is een initiatief speciaal voor ouderen. In 15 dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van een choreograaf een korte theatrale dansvoorstelling, die is geïnspireerd op de Cubaanse Danzon; een heerlijk ritmische dans op aansprekende Zuid-Amerikaanse muziek. De voorstelling, met aansluitend een Danssalon voor publiek, wordt gepresenteerd in Theater ’t Mozaïek op 5 mei 2019 om 14:00 uur.

Dit unieke dansproject is van Gouden Dans, U in het theater. Eerdere edities in Amsterdam, Houten en Meppel waren een groot succes.

Wilt u meedoen?
 
Op vrijdag 25 januari 2019 gaat de eerste repetitie om 10:15 uu in de danszaal van ’t Mozaïek van start. Aansluitend lunchen we samen in het Cultureel Lunchcafé van ’t Mozaïek.
 De kosten voor de hele serie zijn €35,00 per persoon, inclusief lunch.
 Meld u aan voor de lessen bij Saskia de Waal van ’t Mozaïek, via e-mail of telefonisch: / (024) 645 04 55

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.