Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Boef in de wijkPssst... boef in de wijk

Binnenkort stuurt de politie een “boef” onze wijken in. Doel is om te kijken hoe de samenwerking met de vele BuurtWhatsApp-groepen in onze wijken verloopt.

Heeft uw wijk wél zo'n BuurtWhatsApp, maar doet u zelf nog niet mee? Meld u dan snel aan bij de betreffende groep, of neem contact op met Marleen Borgonjen van MeerVoormekaar in Wijchen. U kunt haar bellen op 024 641 84 59. Of stuur een e-mail naar . Kijk op deze website, onder Wijchen Waakt voor de Whatsapp-groepen in uw buurt.

Waarom een BuurtWhatsapp?

Een BuurtWhatsApp is er om elkaar te waarschuwen als er iets vreemds in de wijk of straat gebeurt. Er rijdt bijvoorbeeld midden in de nacht langzaam een auto door de straat. Dan is het erg handig om elkaar met een App te waarschuwen of gegevens uit te wisselen. En als het echt verdacht is, kunt u meteen de politie bellen via 112. De WhatsApp-groepen in de buurt passen prima bij het initiatief Wijchen Waakt! Bij Wijchen Waakt werken bewoners en politie samen om de veiligheid te vergroten. Meer informatie over Wijchen Waakt is te vinden op deze pagina onder 'Wijchen'.

Vang de boef!

Over vier weken stuurt de politie een boef de wijk(en) in. Misschien ook wel in úw straat! Degenen die de boef het eerste opmerken of het beste via de WhatApps-groepen informeren, krijgen een leuke prijs.

Over twee weken vertellen wij meer hierover…

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.