Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Autisme Familie Ontmoetingsdag 2019Prikkelarm spelen, een middag vol plezier!

Op zaterdag 30 maart 2019 van 12.00 - 17.00 uur organiseert Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW) in samenwerking met De Blije Dries de Autisme Familie Ontmoetingsdag.

Wanneer je autisme hebt, wil je ook graag in de speeltuin kunnen rennen en spelen. Alleen is het vaak moeilijk om met de drukte om te gaan in een speeltuin. Voor je papa en/of mama is het soms lastig om een activiteit te vinden die voor het hele gezin leuk is.

De Autisme Familie Ontmoetingsdag is een dag, speciaal voor kinderen uit de omgeving van Wijchen met autisme of prikkelgevoeligheid en hun papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Naast alle leuke speeltoestellen van De Blije Dries, zijn er ook speciale activiteiten. Er is een speurtocht, je kunt geschminkt worden en lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten. De Blije Dries is op 30 maart zo autisme vriendelijk mogelijk ingericht. Wil je tips over hoe je een uitje naar de speeltuin tot een fijne dag kunt maken, kijk dan op de Facebookpagina van WAuW. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via werkgroepautismewijchen@outlook.com.

De toegangsprijs is € 1,00 p.p. voor alle leeftijden. Zet 30 maart in je agenda en neem je hele familie mee naar De Blije Dries! Tot dan! 

Samen gaan voor Autisme vriendelijk Wijchen

 

De Autisme Familie Ontmoetingsdag is mede mogelijk gemaakt door SameNoord Wijchen en Stichting Kringloopwinkel Vraag en Aanbod Wijchen