Website APK, Verbeter de inhoud van je website

Vonk Wijchen

Details

Woensdag 20 september 2023 van 20:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
Campuslaan 8, Wijchen

Website APK

Twijfel jij nog over een bepaald stuk tekst op je website? Of kan de inhoud van jouw website een APK-tje gebruiken, dan is deze gratis workshop iets voor jou! Op woensdagavond 20 september gaan we praktisch aan de slag met:

  • Hoe richt je inhoudelijk je website goed in? 
  • Wat moet je hier zeker op vermelden, of wanneer wel/niet? 
  • Wat zet je waar neer? 
  • Last but not least: een passend verhaal.

Je krijgt feedback op je website en inspiratie om het net nog wat completer of duidelijker te maken. Neem je laptop mee.

Aanmelden
We zitten in een kleine zaal van de bibliotheek van Wijchen. Daarom kunnen we maximaal 10 mensen deelnemer. Deelname is gratis, aanmelden kan door een mail sturen naar  of te klikken op onderstaande knop.

Vanaf 19.45 uur kun je binnenlopen en rond 20.00 uur gaan we dan van start. Na afloop van de workshop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten in De Huiskamer.

Leeftijd
18 - 50, 50 +
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Evenementen, Media, Ontmoeten
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Vonk Wijchen
Vonk Wijchen is een netwerkorganisatie van en door ondernemers uit Wijchen en omgeving. Ons doel is om samen van elkaar te leren om zo te...... Lees meer