Details

Zaterdag 1 april 2023 van 12:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Sint Jorispad 41, Wijchen

Zaterdag 1 april om 12:00 uur gaat de poort open. Helaas hebben we geen zeggenschap over het weer. Ondanks de weersverwachtingen met regen, denken we dat de Familie Autisme Ontmoetingsdag leuk voor je kind en jezelf kan zijn. Maar we hopen dat het zaterdag een periode droog blijft. 

We adviseren om regenlaarzen en/of een regenjas mee te nemen of meteen aan te doen en droge kleding voor het geval je kind in een plas valt. Trek je kind gemakkelijk zittende kleren aan die vies mogen worden. Want wie weet kunnen de kinderen tussen de buien door nog even spelen. Hoe leuk is dat!

Binnen hebben we ook het een en ander klaargezet. Er liggen spellen, kleurplaten en de kinderen kunnen geschminkt worden of kiezen voor een glittertattoo. Ook kunnen kinderen rustig lezen in een gecreëerde hoek. Voor ouders hebben we een lotgenotentafel en een informatiestand.

De ruimte is niet heel groot, bereid je kind hierop voor. Ook adviseren we om een geluidsdemper mee te nemen indien je kind moeilijk om kan gaan met (harde) geluiden. Mocht het toch niet werken voor je kind, voel je niet bezwaard om te gaan.

We hopen je en je kind te mogen verwelkomen op zaterdag 1 april!


Werkgroepleden WAuW

Bijlage: Flyer Autisme Familie Ontmoetingsdag 2023.pdf



Leeftijd
Alle
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Evenementen, Kind, jeugd en jongeren, Recreatie en ontspanning
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW)
De Werkgroep Autisme Wijchen streeft naar bewustwording van de problemen die kinderen en volwassenen met een autisme stoornis (ASS) onder...... Lees meer