Details

Vrijdag 17 maart 2023 van 20:30 tot 23:59 uur
Afgelopen
Woeziksestraat 100, Wijchen

Vrijdag 17 maart verzorgt Rutger Schuijffel een GinTonic proeverij in ons Eetcafé Vrienden. Maar liefs vijf Gins en vijf Tonics passeren de revue deze avond.
Gin is enorm veelzijdig dankzij de hoeveelheid verschillende smaken, verschillende combinaties met tonics en de verschillende garnituren. Door deze verscheidenheid zal iedere Gin een andere smaakbeleving teweeg brengen en is er voor ieder wat wils. Ben je van de droge “heftige” Gin, van een toegankelijke, soepele en lichte Gin of toch van een kruidige Gin boordevol specerijen? Tijdens de proeverij ga dit allemaal ondervinden.

Het bekijken, proeven en beoordelen van de verschillende smaken zorgt ervoor dat de hele avond in het teken staat van genieten.

De inloop is vanaf 20.30 uur en om 21.00 uur ga de proeverij van start en ga je kennis maken met de diverse Gins , tonics en garnituren.
De prijs voor de proeverij is € 37,50 incl een flesje water om de smaak te neutraliseren en een bittergarnituur.

Het bekijken, proeven en beoordelen van de verschillende smaken zorgt ervoor dat de hele avond in het teken staat van genieten.
Vooraf tickets bestellen. 

Leeftijd
18 - 50, 50 +
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Evenementen, Ontmoeten, Recreatie en ontspanning
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Eetcafé Vrienden
Eetcafé Vrienden heeft nog niets over zichzelf geschreven.