Tai Chi Chuan in Wijkcentrum Wijchen Zuid

Wijkcentrum Wijchen Zuid

Details

Woensdag 22 november 2023 van 09:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
Zuiderpoort 56, Wijchen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 27 maart 2024

Je kent ongetwijfeld de beelden van groepjes mensen die bij het ochtendgloren op een plein of in een park in China zo'n wonderschone, slow-motion 'dans' beoefenen; dat is 'Tai Chi Chuan', bij het aanleren van de bewegingen leer je hoe je je eigen energie slim gebruikt en hoe je jezelf vitaal houdt. Dat is in deze tijd geen overbodige luxe! Krijgskunst, houding, gezondheid, beweging, choreografie, er zit voor iedereen iets bij. 

Wellicht heb je eens overwogen om meer over Tai Chi te ontdekken? Je hoeft daar dus niet voor naar China: Lindy Joyce en Jan Willem zijn bij Wijkcentrum Wijchen Zuid met hun Tai Chi lessen begonnen. Vanuit hun school, onderdeel van de International Tai Chi Chuan Association, brengen zij Tai Chi in de regio Nijmegen zo dicht mogelijk naar de mensen toe. Dus ook naar Wijchen! 

We zijn elke woensdagochtend in de grote zaal van Wijkcentrum Wijchen Zuid te vinden. Tijdens de kerst- en zomervakantie zijn wij niet aanwezig.

Met het oog op een ieders veiligheid wel graag even aanmelden op: https://www.itcca.nl/nijmegenVoor meer informatie of vragen mag je natuurlijk ook bellen naar: 06 55684774 (Jan Willem Bot)

We hopen je snel te mogen verwelkomen! Lindy Joyce en Jan Willem

Leeftijd
18 - 50, 50 +
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Buurt en leefbaarheid, Recreatie en ontspanning, Sport en beweging
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Wijkcentrum Wijchen Zuid
Samen werken aan een gezellig en actief Hart in Wijchen Zuid!In 2017 hebben we een activiteitencommissie in het leven geroepen en zijn ha...... Lees meer