Fotowandelclub Wijchen

Details

Woensdag 17 augustus 2022 van 09:30 tot 12:30 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 40, Hernen
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 3de woensdag tot en met 21 december 2022

Fotowandelclub Wijchen
Dat maken van foto’s en wandelen samen gaat, blijkt wel uit het feit dat er alweer een zo'n 3 jaar geleden een clubje ontstaan is, die van tijd tot tijd al wandelend foto’s maakt. Daarbij staat gelukkig gezelligheid ook voorop. 

Je hoeft geen digitale spiegelreflex camera te hebben, er zijn nu al meerdere deelnemers die gewoon met hun tablet of smartphone camera meedoen. En zelfs ook 'meelopers' zonder camera zijn welkom. We lopen geen grote afstanden (gemiddeld ~5km) en we leren van elkaar: wetenswaardigheden over de omgeving, tips, benamingen flora en fauna, et cetera.

We hebben een Facebook-pagina [www.facebook.com/Fotowandelclub] en een besloten Facebook-groep [www.facebook.com/groups/Fotowandelclub.Wijchen].
De Facebook pagina is bedoeld algemene informatie over de Fotowandelclub te geven. Wie zich aanmeld bij de groep, kan op de groepspagina de foto's delen met de andere deelnemers. Voordeel is dat het alleen over de gemeenschappelijke hobby's gaat: wandelen en fotograferen.

Hopelijk worden nieuwe leden net zo enthousiast als wij. Je kan altijd een keer meelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Wie geen Facebook heeft, maar (maandelijks) een uitnodiging voor een wandeling wil krijgen met alle details (wanneer, waar, hoe laat, etc.), mag mij een mail sturen. 

[Je gegevens worden alleen bewaard zolang je de uitnodigingen wil ontvangen (privacy).]

[Naast privacy houden we ook rekening met Corona en volgen we de RIVM regels.]

Leeftijd
Alle
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Recreatie en ontspanning
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Dick Vogelzang
Een hele tijd geleden was ik gevraagd om voor WijWijchen foto's te maken. Leuk dat ze nog steeds als header gebruikt worden... Ik maak veel foto's van ons mooie Wijchen.... Lees meer