Vonk kennissessie deel 4: Werken met Canva

Vonk Wijchen

Details

Dinsdag 20 september 2022 van 19:45 tot 22:00 uur
Afgelopen
Campuslaan 8, Wijchen

Op dinsdag 20 september gaat het nieuwe Vonk seizoen weer van start. Tijdens onze eerste 3 kennissessies kwam meerdere malen de tool Canva ter spraken en zo was al snel het idee geboren voor een vierde Vonk kennissessie. Wil jij ook graag kennis maken met deze super handige tool? Of ken je Canva al, maar wil je graag meer tips and tricks leren? Kom dan naar deze Vonk bijeenkomst.

Esther Kerris en Monique Langeslag van Team Vonk zullen jullie samen wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden

die je hebt binnen dit leuke design programma.

Deze bijeenkomst is weer een keer 's avonds in de theaterzaal van de bibliotheek van Wijchen. Vanaf 19.45 uur kun je binnenlopen en rond 20.00 uur gaan we dan van start. Na afloop van de workshop is er nog gelegenheid om gezellig na te praten in De Huiskamer.

Wil jij ook graag creatief aan de slag? Geef je dan vóór 18 september op via . Ook zijn we via dit mailadres bereikbaar voor vragen en meer info.

Leeftijd
Alle
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Evenementen, Onderwijs en ontwikkeling, Ontmoeten
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Vonk Wijchen
Vonk Wijchen is een netwerkorganisatie van en door ondernemers uit Wijchen en omgeving. Ons doel is om samen van elkaar te leren om zo te...... Lees meer