Vonk kennissessie deel 1: Werken aan jouw bereik via Google Theater 't Mozaïek

Vonk Wijchen

Details

Donderdag 21 april 2022 van 09:30 tot 11:00 uur
Afgelopen
Campuslaan 8, Wijchen

Online zichtbaarheid is niet meer weg te denken bij ondernemers. Maar vaak een onbemind onderwerp. Ben jij net gestart met jouw bedrijf, of wordt het tijd om dit voorjaar jouw etalage eens flink af te stoffen?

Team Vonk wil jullie graag op weg helpen om in een 3-tal sessies de online zichtbaarheid van jouw bedrijf op te zetten, of te verbeteren. Heel praktisch willen wij met jou in 3 verschillende sessies aan het werk. Tijdens deze eerste sessie staan wij stil bij Google en Google mijn bedrijf.

Wil jij ook praktisch met ons aan de slag, breng dan op donderdag 21 april je laptop mee naar het huiskamer café in 't Mozaiek dan gaan we van 9.30 tot 11.00 uur aan de slag om jouw bedrijf (nog) beter op de online kaart te zetten. We doen dit in kleine groepjes, en iedereen mag elkaar helpen met tips. Immers een andere ondernemer kan jouw klant zijn, of met een hele andere frisse blik naar jouw onderneming en presentatie kijken. Dit levert vast leuke verfrissende nieuwe ideeën op.

NIEUW: ook mannen zijn van harte welkom tijdens deze sessies. Dus heb je een mannelijke collega ondernemer die ook hulp kan gebruiken nodig hem dan vooral uit!

Aanmelden graag via
Deelname is gratis

Leeftijd
Alle
Dorp
Wijchen
Thema
Dienstverlening en maatschappij
Wijk/dorp
Wijchen

Over de organisator

Vonk Wijchen
Vonk Wijchen is een netwerkorganisatie van en door ondernemers uit Wijchen en omgeving. Ons doel is om samen van elkaar te leren om zo te...... Lees meer