Details

Woensdag 29 juni 2022 van 10:15 tot 11:15 uur
Afgelopen
Hatertse Vennen
Overasselt, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 6 juli 2022

Spelen met lichtzwaarden, touw, ropedart, (contact)stokken, sabels en zwaarden. Draaiingen, cirkels, spiralen, vormen en continuïteit, de kunst van het blijven bewegen, in flow komen en blijven. Je brein en je lijf uitdagen om patronen aan te leren om er vervolgens mee te gaan spelen. Dat is voor mij flowart.

Ik vind het er fantastisch mooi uitzien, het geeft vrijheid om te spelen, frustratie om te leren en ondertussen geweldig om te doen.

Daarnaast houden we ons tijdens deze lessen ook bezig met bewegingsleer, lichaamsbewustwording en maken we uitstapjes naar animal movements en mobiliteits training.

En in al deze dingen vind ik een enorme overlap met Tai Chi Chuan en zie ik principes die elkaar complementeren, versterken en verduidelijken. Ik ben dol op kruisverbanden, metaforen en verbindingslijntjes, flowarts geven mij de mogelijkheid deze op een speelse manier te vinden en te ontdekken.

Klik voor meer informatie...

Leeftijd
18 - 50, 50 +
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Sport en beweging
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Tai Chi Chuan Wijchen
De school waar we Tai Chi Chuan beoefenen en bekijken vanuit al haar perspectieven.- Als krijgskunst- Als middel om ons lijf te leren ken...... Lees meer