(S)Interactieve Speurtocht Centrum Wijchen

Wijchen=

Details

Zondag 29 november 2020 van 09:30 tot 17:30 uur
Afgelopen
Wijchen Centrum
Markt, Wijchen, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 4 december 2020

Waar heeft Piet de brievenbus gelaten?

Sinterklaas moet in deze tijd net een beetje creatiever zijn dan andere jaren. Alle kinderen uit Wijchen tegelijk kan hij dit jaar helaas niet ontvangen tijdens een intocht, maar samen met Piet heeft hij iets leuks bedacht waardoor hij de Wijchense kinderen tóch allemaal een cadeautje kan geven. Namelijk met een (S)interactieve speurtocht.

Het verhaal dit jaar…

Als je denkt dat Corona het enige is dat roet in het eten gooit dan heb je het mis. Want net als andere jaren (sommige dingen veranderen nooit) heeft er weer een pietje zitten slapen…. Speciaal voor dit jaar had Sinterklaas een hele speciale brievenbus gekocht waar dat alle tekeningen voor Sint in achter gelaten konden worden! Maar nu heeft Piet geen idee meer waar dat hij de brievenbus in het centrum van Wijchen heeft neergezet. Helpen jullie Sint en Piet mee zoeken?

Hoe kun je Sint en Piet helpen?

Download hier het invulformulier of haal bij de HEMA (bij de ingang van de Spoorstraat). Op verschillende etalages in het centrum hangen QR-codes. Wanneer je deze scant dan komt er een ‘hint van Sint’ en kom je uiteindelijk terecht bij dé brievenbus. Als beloning voor het vinden van de brievenbus ontvangen kinderen een leuk presentje (voor glutenvrije peperboten loop even binnen bij Shoeby). En vergeet ook vooral niet het invulformulier in de brievenbus achter te laten, want na 4 december verloot Sinterklaas een Wijchen= Cadeaukaart t.w.v. €25,- euro, waarmee kinderen zelf een cadeautje kunnen uitkiezen. Overigens vindt Sint het ook heel leuk om hier tekeningen in te ontvangen!

Let op!

We hebben ons best gedaan om ondanks de maatregelen toch een activiteit te bedenken waarmee we Sinterklaas niet stilletjes in Wijchen voorbij laten gaan. Om het voor iedereen veilig te houden vragen we jullie dringend om je aan de volgende maatregelen te houden:

  • Als het even kan, plan de (S)interactieve speurtocht niet op een zaterdag(middag) in
  • Als begeleiding max. 1 ouder per gezin
  • Neem zelf een pen mee om het formulier in te vullen
  • Scan de QR-codes en loop even weg naar een rustige plek om de video te bekijken
  • Houd altijd 1,5 meter afstand!

Mocht blijken dat het toch te druk wordt en/of mensen zich niet aan de maatregelen houden, dan wordt per direct de activiteit stop gezet.

Overigens worden de goodiebags alleen tijdens openingstijden uitgedeeld.

Leeftijd
0 - 6
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Kind, jeugd en jongeren
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Wijchen=
Het land van heerlijkheden tussen Maas & WaalGa je mee op ontdekkingstocht? Wijchen bestaat uit 7 kerndorpen met ieder haar eigen charme ...... Lees meer