Expositie Werk & Alledaags geluk bij Driestroom

de Bibliotheek Wijchen

Details

Woensdag 28 oktober 2020 van 09:30 tot 17:30 uur
Afgelopen
Campuslaan 8, Wijchen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 31 oktober 2020

Je vindt hier allerlei informatie over Driestroom en maakt kennis met hun leer- en werklocaties, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking werken.

Ook laten zij sprekende foto’s zien van hun assistent-medewerkers aan het werk. In het groen, als verkoper, in de horeca, alsook hun creatievelingen, muzikanten, dierenverzorgers en ga zo maar door. Natuurlijk ontbreken de zelfgemaakte producten van de locaties Kadohoek (Wijchen) en Mode Met een Missie (Druten) niet. Kom je ook? Je bent van harte welkom!

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op eigen niveau en in eigen tempo. Iedereen doet bij Driestroom zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. De begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. Zij weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar Driestroom zich elke dag voor inzet.

Waar droom jij van?
Wat zijn jouw dromen? Welke beroepen spreken jou aan? Bij Driestroom willen ze dat jij je dromen kunt waarmaken, ongeacht je afstand tot de arbeidsmarkt en/of beperking. Dat je als assistent-medewerker kunt leren en werken op een fijne plek en in een vak dat je aanspreekt, zoals tuinieren, koken of naaien. Samen ontdekken zij waarin jij uitblinkt, wat je leuk vindt om te doen en met welke ondersteuning je dit kunt realiseren. Ze begeleiden je naar een leerwerkplek, ondersteunen je bij je stage of helpen je aan een baan. Altijd met het oog op jouw alledaags geluk!

Leeftijd
Alle
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Belangenorganisaties, Dienstverlening en maatschappij, Ondersteuning bij zelfstandigheid
Wijk/dorp
Wijchen

Over de organisator

de Bibliotheek Wijchen
Voor kennis en verhalen ga je naar de Bibliotheek Wijchen! We bieden diverse taalcursussen aan, digitale ondersteuning, leuke (jeugd)acti...... Lees meer