Budgetadviesgesprek in het huis van de Gemeente

Details

Dinsdag 7 juli 2020 van 08:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Kasteellaan 27, Wijchen
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 7 juli 2020

Merkt u dat het steeds lastiger is om rond te komen? Gaat uw inkomen wijzigen en maakt u zich zorgen of u dan nog alles kunt betalen? Heeft u (beginnende) financiële problemen en mist u het overzicht? Of wilt u financiële problemen voorkomen? Dan kunt u gratis een budgetadviesgesprek aanvragen.

Tijdens het adviesgesprek gaan we in op uw specifieke vraag. Zo kunnen we meekijken of er mogelijkheden zijn om uw inkomen te verhogen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van vergoedingen en toeslagen. Ook kunnen we samen met u kijken of  het mogelijk is om op uw uitgaven te besparen.

U kunt een budgetadviesgesprek aanvragen via de website van de gemeente Wijchen, zie https://www.wijchen.nl/schulden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een budgetadviesgesprek via het algemene telefoonnummer 088 432 70 00. 

Leeftijd
Alle
Dorp
Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Wijchen
Thema
Geld & Financiën
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Gemeente Wijchen
Gemeente heeft nog niets over zichzelf geschreven.