Details

Vrijdag 7 februari 2020 van 16:30 tot 18:00 uur
Afgelopen
Oude Klapstraat 76
6602 AG Wijchen, Nederland

In samenwerking met  Cinema Roma Wijchen de voorstelling: Kruimeltje, de strijd om de goudmijn

Cinema Roma Wijchen draait vrijdag 7 februari om 16.30 uur de eerste prikkelarme bioscoopfilm in Wijchen in samenwerking met de Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW). Voor meer informatie, zie hieronder.

Vind jij het lastig om naar de bioscoop te gaan omdat de film te hard staat en jij overprikkelt raakt? Heb je autisme en vermijd je daardoor deze activiteiten omdat je jezelf niet durft te zijn tijdens de film?
Zet dan vrijdag 7 februari 2020 16.30 uur in je agenda want de film: “Kruimeltje; de strijd om de goudmijn” draait speciaal voor jou en je familie en jij kan gewoon jezelf zijn en genieten van de film.

In Kruimeltje, De Strijd om de Goudmijn, is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is, om weer samen met zijn ouders te zijn, het is ook saai op zo’n landgoed. Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! 

Cinema Roma Wijchen draait vrijdag 7 februari om 16.30 uur de eerste prikkelarme bioscoopfilm in Wijchen in samenwerking met de Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW) 

Dit houdt in dat er geen reclame en voorstukjes worden gedraaid om verwarring te voorkomen. Het licht gedempt is in plaats van helemaal uit en het geluid zachter staat.
Deze voorstelling is speciaal gericht op kinderen met autisme omdat het aantal prikkels bij een ‘gewone’ voorstelling veel te veel is. Met deze aanpassingen kunnen de kinderen met een gerust hart naar de bioscoop.

Cinema Roma is een service bioscoop, dit houdt in dat de drankjes en hapjes tijdens de film besteld kunnen worden. Om de voorstelling meer prikkelarm te houden kunt u de drankjes en hapjes van te voren bestellen. Dit kan meer rust geven voor uw gezin.

Wat moet u doen?
• reservering Kruimeltje kan alléén telefonisch!!!
• te bestellen via telefoonnummer: 024 642 1070
• u krijgt van de bioscoop uw zitplaats door.
• geef bij reservering uw e-mailadres door.
• u krijgt een link in de bevestigingsmail.
• via deze link kunt u drankjes en hapjes vooraf bestellen.
• er zijn beperkt aantal stoelen
• reserveer snel want
• vol=vol!!!
• voor de menukaart en
• verdere informatie over de bioscoop www.cinemaroma.nl

Graag vernemen wij een reactie over dit initiatief via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/WAuW2.0 of via ons  e-mailadres:

Leeftijd
6 - 12, 12 - 18, 18 - 50, 50 +
Thema
Kind, jeugd en jongeren
Wijk/dorp
Achterlo, Alverna, Balgoy, Batenburg, Bergharen, Hernen, Kerkeveld, Huurlingsedam, Leur, Niftrik, Wijchen, Wijchen Centrum, Wijchen Noord, Wijchen Oost, Wijchen West, Wijchen Zuid, Woezik

Over de organisator

Werkgroep Autisme Wijchen (WAuW)
De Werkgroep Autisme Wijchen streeft naar bewustwording van de problemen die kinderen en volwassenen met een autisme stoornis (ASS) onder...... Lees meer