Dance & Health reuma, artrose, fibromyalgie

Dare to Move

Details

Maandag 8 november 2021 tussen 11:30 en 12:30
Over 6 weken
Schependomlaan 17E
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag en dinsdag tot en met 1 februari 2022

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Het gaat veel meer om een algemeen gevoel van welbevinden, waarbij we er van uit mogen gaan dat chronische (pijn)klachten dat niet altijd in de weg hoeven te staan.
Tijdens de Dance & Health lessen werken we aan dat gevoel van welbevinden, op een ontspannen, subtiele en speelse wijze. Zodat je als herboren de les weer uit kunt stappen!

Kennis en ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet, vaktherapie dans, fysiotherapie, en bewegen met een chronische klacht worden in deze lessen gecombineerd.
De les is zo opgebouwd dat je de mogelijkheid krijgt om op jouw tempo te werken en te dansen op een manier die het beste bij je past. Zowel vanuit ontspanning als meer ritmisch en actief.
Het eerste gedeelte van de les dansen we zittend op een stoel. Deze blijft gedurende de hele les naar behoefte beschikbaar.
Het dansen geeft je de kans je kracht en mogelijkheden te hervinden en te verbeteren. Je werkt aan je balans en flexibiliteit, je coördinatie en houding en komt weer in contact met jezelf en met je lichaam.

Zin om mee te dansen? Op maandag is er van 11.00 tot 12.00 uur les in Wijchen, op dinsdag van 11.30 tot 12.30 in Nijmegen. In beide groepen is er nog ruimte voor nieuwe dansers. Je bent van harte welkom!

1e les = proefles = gratis

Kijk voor meer informatie op onze site: https://daretomove.nl/

Leeftijd
18 - 50, 50 +
Thema
Sport en beweging
Wijk/dorp
Wijchen
Dorp
Alverna, Wijchen

Over de organisator

Dare to Move
Dare to Move is een praktijk voor dans en beweging in Nijmegen en Wijchen. Kinderen, jongeren én volwassenen kunnen hier terecht voor de ...... Lees meer