Expositie Frans van den Heuevel en Ans Pouwels

Kunstkring Wijchen

Details

Vrijdag 22 november 2019 van 12:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Kasteellaan
Wijchen, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 8 december 2019

Twee kunstenaars samen in het Kunsthuis: Frans van den Heuvel toont er schilderijen en tekeningen, en Ans Pouwels haar houtobjecten.

Frans van den Heuvel is vooral bekend als portrettist. Deze expositie biedt de gelegenheid zijn vrije werk te zien, dat minder bekend is: ingekleurde tekeningen en forse kleurige schilderijen met als thema menselijke relaties.

Ans Pouwels haalt haar fascinatie en inspiratie uit hout, dat zij bewerkt tot verschillende vormen. Zij voegt daar uiteindelijk vaak andere materialen aan toe, zoals ijzer, steen, en papier. Daardoor vertonen haar objecten contrasten van hard/zacht, stoer/ verfijnd.

De expositie is te zien in het Kunsthuis (voormalig Gemeentehuis, ingang Europaplein), Kasteellaan 22-24, Wijchen, van 22 november t/m 8 december op vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur.. Meer op de website van Kunstkring Wijchen.


Leeftijd
Alle
Thema
Cultuur en natuur
Wijk/dorp
Wijchen

Over de organisator

Kunstkring Wijchen
KunstKring Wijchen zet zich in om kunst in Wijchen en kerkdorpen op de kaart te zetten. Wij organiseren lezingen, exposities, ontmoetinge...... Lees meer