Inloopavond innovatiefonds leefbaarheid; doe mee met uw idee

Details

Dinsdag 24 februari 2015 van 20:00 tot 21:30 uur
Afgelopen

Heeft u een vernieuwend idee om Wijchen nog prettiger te maken? De gemeente heeft er geld voor over! Heeft u een idee maar weet u niet zeker of u met dit idee kunt meedoen? Heeft u nog vragen? Kom dan naar de bijeenkomst op 24 februari om 20.00 uur in het kasteel van Wijchen. U bent van harte welkom!

Doe mee met uw idee!
Wat is nu écht vernieuwend? In elk geval een idee dat in de gemeente Wijchen nog niet bestaat. Ook moet het idee bijvoorbeeld de leefbaarheid ten goede komen en een meerwaarde hebben op sociaal-maatschappelijk gebied. Doe ook mee met uw idee en dien een plan in bij het Innovatiefonds Leefbaarheid. Meld uw idee aan vóór 13 maart 2015 en maak kans op een bijdrage uit het innovatiefonds. Kijk voor meer informatie over het indienen van uw idee op www.wijchen.nl/innovatiefondsleefbaarheid.

Aanmelden
De bijeenkomst op dinsdag 24 februari is toegankelijk voor iedereen. U hoort hier meer over het fonds en hoe u kunt meedoen. Maar ook als u al een idee hebt ingediend, bent u van harte uitgenodigd. Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mail naar om u aan te melden voor de bijeenkomst op 24 februari.

Over de organisator

Esther Mollema
Esther heeft nog niets over zichzelf geschreven.