Goed wonen met dementie

Gemeente Wijchen

Details
Dinsdag 24 februari 2015 tussen 15:00 en 17:00
Afgelopen

Wilt u als inwoner met dementie, als mantelzorger of als vrijwilliger met ons meepraten over het project 'Goed wonen met dementie in de gemeente Wijchen'? Of heeft u ideeën hoe zaken beter geregeld kunnen worden? Kom dan op 24 februari naar het kasteel in Wijchen. U bent van harte welkom!

In december 2014 zijn we begonnen met het project 'Goed wonen met dementie in de gemeente Wijchen'. In dit project werkt de gemeente samen met organisaties die zich bezig houden met wonen, welzijn en zorg in Wijchen. Wij organiseren een bijeenkomst voor mensen die met dementie te maken hebben in de thuissituatie. We willen graag van henzelf horen wat hun ervaringen zijn.

Tijdens de bijeenkomst willen wij informatie geven over het project 'Goed wonen met dementie in de gemeente Wijchen'. Ook willen wij vertellen over onze wens om een klankbordgroep van ervaringsdeskundigen op te richten om onderdelen van het project te toetsen. Dit kan in een paar bijeenkomsten per jaar of door deelname aan een digitaal panel. Mensen kunnen zich hiervoor aanmelden tijdens de bijeenkomst of via . Maar wij horen vooral graag wat u wenst, opvalt en beter zou kunnen om goed te wonen met dementie in de gemeente Wijchen.

Waar en wanneer?
De bijeenkomst is 24 februari 2015 van 15.00 tot 17.00 uur in het kasteel in Wijchen. U bent vanaf 14.30 uur welkom. U kunt zich aanmelden bij Thea de Rooij via telefoonnummer 024 751 73 46 of 024 751 71 11. Of per e-mail via .

Over de organisator
Gemeente Wijchen
Welkom op de pagina van de gemeente Wijchen.... Lees meer