Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
mensen vinden en verbinden

UitgelichtGids

“Het Gouden Toetsenbord” verzamelt verhalen geschreven door bekende en onbekende Wijchenaren. Het toetsenbord wordt aangeboden aan mensen die hun verhaal willen vertellen. Actuele verhalen of verhalen over vroeger. Ze kunnen ook gaan over werk of passie of iets wat je raakt. WijWijchen.nl hoopt zo verhalen te bundelen die een beeld geven van wat Wijchenaren bezig houdt. De schrijver van een verhaal kiest een volgende verteller en geeft het toetsenbord door. Een overzicht van de verhalenschrijvers vindt je in het kader medewerkers.
Welkom op de pagina van de gemeente Wijchen.
Zo sporten wij Bij ons kun je atletiek bedrijven, hardlopen en nordic walken. Onze leden variëren in leeftijd van 5 tot 78 jaar. AV Wijchen streeft naar een combinatie van prestatiegerichte sport en breedtesport met veel aandacht voor sfeer en betrokkenheid. Visie AV Wijchen is een atletiekvereniging met betrokken leden, atleten / lopers / nordic walkers en vrijwilligers. Ieder lid kan binnen AV Wijchen op eigen niveau de prestaties verbeteren en zichzelf uitdagen. De groep fungeert hierbij niet alleen als veilig vangnet maar ook als stimulans om nog beter te presteren.
KunstKring Wijchen zet zich in om kunst in Wijchen en kerkdorpen op de kaart te zetten en te houden.