Wijwijchen.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
mensen vinden en verbinden

UitgelichtGids

De natuur heeft een positief effect op ons brein. A'MOVE neemt u mee naar buiten om individueel of in groepsverband middels coaching door Alicia van Buel in beweging te komen, zowel fysiek als emotioneel. Door het toepassen van Mindful Run en Walk activiteiten wordt u uitgenodigd om te ervaren in het moment. Een combinatie van beweging, ontspanning en jezelf beter leren kennen.
Gezond in beweging. Powerwalk, een heerlijke workout in de prachtige natuur van Hatertse en Overasseltse Vennen; Powerwalk zit tussen wandelen en hardlopen in. Met speciale technieken maak je heel wat meters. Het is een boost voor je conditie; niet blessuregevoelig, met spierversterkende en balansoefeningen. De rest van de dag voel je je fit en energiek. Training van 10 weken. Instroom in overleg mogelijk. Donderdagmorgen 2 niveaugroepen: powerwalk-top en Start to Powerwalk. Zondagmorgen: powerwalk-top Lijkt het je wat? Bel of mail voor meer info naar Henriette Huberts van MP-Impuls. Kijk ook op www.mp-impuls.nl of Facebook: @powerwalkmindwalkwijchen. Henriette Huberts: Professioneel zession powerwalk-trainster sinds december 2017. Mind-walk is meditatief wandelen in de natuur. Een 8 of 4-weekse training of thema-workshops; met oefeningen uit mindfulllness, yoga, adem, meditatie. Ontspannen in het nu; tijd voor jezelf; uit je hoofd; bewust ‘zijn’.
Saar aan Huis ontzorgt ouderen en hun mantelzorgers met ondersteuning thuis of in een woon-zorgcentra. Saar aan Huis is een landelijke organisatie voor particuliere mantelzorg die voorziet in de groeiende vraag naar aanvullende mantelzorg. Op basis van persoonlijk intakes worden de helpende ‘Saars’ gekoppelt aan de zorgvragers. Ouderen krijgen een vast, vertrouwd gezicht over de vloer krijgen. De ‘Saars’ kunnen naast het bieden van gezelschap ook worden ingezet voor allerlei werkzaamheden zoals licht huishoudelijk werk, (samen) boodschappen doen, koken of begeleiden cliënt naar bijvoorbeeld therapie of een arts. De ‘Saars’ hebben ruime levenservaring, wonen in de nabije omgeving en hebben affiniteit met zorg.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.